ΚΑΡΙΕΡΑ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εργασία στα H Hotels μπορεί να είναι μια εμπειρία ζωής. Εμείς στον όμιλο H Hotels Collection θα θέλαμε να καλωσορίσουμε νέα μέλη στην οικογένειά μας με τα οποία θα μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, την ίδια νοοτροπία και το ίδιο πάθος για φιλοξενία.

Τα H Hotels Collection είναι μια καθιερωμένη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελληνική αγορά της φιλοξενίας, όπου ως εργαζόμενοι συνεχώς αποκτούμε γνώση και πολύτιμη εργασιακή εμπειρία. Αποτελούμενα από έξι ξενοδοχεία, τα H Hotels προσφέρουν ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και υποστηρίζουν ικανούς και πρόθυμους εργαζόμενους που θέλουν να επιδιώξουν τις φιλοδοξίες τους. Επίσης, η επωνυμία τους έχει καθιερωθεί και αποτελεί έναν αξιοσέβαστο εργοδότη στη Ρόδο, ο οποίος σέβεται και υποστηρίζει την τοπική κοινότητα.

Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με πελάτες από όλο τον κόσμο και να αποκτήσετε υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία στον κλάδο της φιλοξενίας.

Αν το εργασιακό μας περιβάλλον σας φαίνεται ελκυστικό και νομίζετε ότι μπορείτε να συνεισφέρετε στην ομάδα μας, τότε μπορείτε να κάνετε αίτηση για μία από τις θέσεις που εμφανίζονται στις Ευκαιρίες Εργασίας ή να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα μαζί με μια συνοδευτική επιστολή στο email cv@hhotels.gr

EN
EL