ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

οργάνωση συναντήσεων και εκδηλώσεων

ΑΨΟΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Αναβαθμίστε κάθε επαγγελματική συνάντηση ή κοινωνική εκδήλωση με την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τις εμπνευσμένες τοποθεσίες που προσφέρουν τα ξενοδοχεία του ομίλου Η Hotels Collection.

Εάν αναζητάτε το ιδανικό μέρος που θα φιλοξενήσει την επόμενη εταιρική σας εκδήλωση ή θέλετε να κάνετε τη διαφορά διοργανώνοντας τον γάμο σας, ένα πάρτι γενεθλίων, ή τον εορτασμό της επετείου σας στη Ρόδο, στα H Hotels Collection θα δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους προσκεκλημένους σας.

Τα συνέδρια, οι επαγγελματικές συναντήσεις και τα προγράμματα κινήτρων μπορούν να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν συνδυάζονται με κομψή διαμονή, ποιοτικό μενού, προσωπική εξυπηρέτηση και πολλές ευκαιρίες για αναψυχή. Κι όλα αυτά σε μια εκπληκτική παραθαλάσσια τοποθεσία με υπέροχη θέα.

Για τον γάμο σας, για ένα πάρτι γενεθλίων, μια οικογενειακή συνάθροιση ή για τον εορτασμό μιας επετείου, διαθέτουμε χώρους υψηλής αισθητικής, ενώ η Ομάδα Εκδηλώσεων θα λάβει υπόψη κάθε σας απαίτηση για να δημιουργήσει μια ανεπανάληπτη εκδήλωση, προσεγμένη μέχρι την πιο μικρή λεπτομέρεια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση εκδηλώσεων, μπορείτε να καλέσετε στο 22440 29230 ή να στείλετε email στο events@hhotels.gr.

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

1. ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ

2. ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

3. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

EN
EL