ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - H Hotels Collection

ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

H HOTELS COLLECTION ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

Η καρδιά του ομίλου H Hotels Collection χτυπά στο νησί της Ρόδου. Αποτελούμε μέλος της τοπική κοινότητας και έχει σημασία για εμάς να συμβάλλουμε στην ανάπτυξή της, καθώς και στη διατήρηση της αυθεντικής πολιτιστικής της ταυτότητας.

Με μεγάλη χαρά στηρίζουμε πολλές δραστηριότητες, οργανισμούς και πρωτοβουλίες που μας γεμίζουν υπερηφάνεια, όπως τοπικές αθλητικές ομάδες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, οργανώσεις προστασίας ζώων και περιβαλλοντικές δραστηριότητες, όπως ο καθαρισμός των ακτών της περιοχής.

Ο όμιλος H Hotels Collection είναι περήφανος χορηγός

• της ομάδας καλαθοσφαίρισης Κολοσσός από το 2014. Η ιστορική ομάδα της Ρόδου ιδρύθηκε το 1963, και έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες του ελληνικού πρωταθλήματος. Με τη χορηγία της H Hotels Collection η ομάδα μετονομάστηκε «Kolossos H Hotels»
• της ομάδας πετοσφαίρισης Ροδίων Άθλησις, από το 2016
• του μαραθωνίου Roads to Rhodes Marathon, που λαμβάνει χώρα στο νησί κάθε χρόνο.

Πρόγραμμα «Help Donation»

Με αφοσίωση στις ουσιαστικές συνεισφορές, ο όμιλος H Hotels Collection δημιούργησε το πρόγραμμα Help Donation, και κάθε χρόνο προσφέρει βοήθεια για κάποιον ειδικό σκοπό. Ξεκινήσαμε το 2012 συνεισφέροντας στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, και από τότε έχουμε προσφέρει στήριξη στη δράση ενάντια του καρκίνου «Η Ρόδος για τη Ζωή», ενώ έχουμε προσφέρει δωρεές στο τοπικό κέντρο υγείας και το νοσοκομείο.

Για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση, που παρέχει επείγουσα βοήθεια σε άτομα που έχουν πληγεί από ένοπλες συγκρούσεις, επιδημίες, αποκλεισμό από την παροχή ιατρικής φροντίδας και φυσικές καταστροφές. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα προσφέρουν βοήθεια με κριτήριο την ανάγκη, ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, φύλο ή πολιτικούς δεσμούς. Όταν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα γίνονται μάρτυρες σοβαρών πράξεων βίας, ξεχασμένων κρίσεων ή παρακώλυσης του έργου τους, δύνανται να μιλήσουν δημόσια για αυτά.

EN
EL