ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

Επαγγελματικές Συναντήσεις

Χτισμένο σε μια εντυπωσιακή παραθαλάσσια τοποθεσία και με άριστες συνεδριακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, το Lindos Princess Beach Hotel αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την επερχόμενη επαγγελματική συνάντηση ή το συνέδριο που επιθυμείτε να διοργανώσετε στο νησί της Ρόδου.

Προσφέρετε στους καλεσμένους σας τη δυνατότητα να παρευρεθούν σε μια μοναδική εταιρική εκδήλωση που θα συνδυάζει θαυμάσια διαμονή, ποιοτικές γεύσεις και άψογη εξυπηρέτηση με φόντο ένα υπέροχο Μεσογειακό τοπίο.
Σχεδιασμένη σύμφωνα με τις ανάγκες των επισκεπτών, η ιδιαίτερα ευρύχωρη αίθουσα συνεδρίων “Clio” (980 m²) μπορεί να φιλοξενήσει έως 500 άτομα. Από την αίθουσα οι επισκέπτες έχουν άμεση πρόσβαση σε μια μεγάλη βεράντα με σιντριβάνι και θέα στη θάλασσα, ιδανική για να φιλοξενήσει ένα διάλειμμα για γευστικά σνακ ή ένα απολαυστικό κοκτέιλ πάρτι.

Για πιο προσωπικές επαγγελματικές συναντήσεις, διατίθενται οι συνεδριακές αίθουσες “Eyridiki” (110 m²) και “Electra” (115 m²) οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν έως 80 άτομα σε μια κομψή ατμόσφαιρα που αποπνέει επαγγελματισμό.

Οι συνεδριακοί χώροι του all inclusive ξενοδοχείου μας είναι άρτια εξοπλισμένοι με προηγμένα συστήματα επικοινωνιών και οπτικοακουστικού εξοπλισμού. Όλες οι αίθουσες έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο με WiFi, ώστε να είστε διαρκώς συνδεδεμένοι.

Για να διοργανώσουμε την τέλεια επαγγελματική συνάντηση για εσάς, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected].

Αίθουσες Συναντήσεων

Clio
Χωρητικότητα: 500 άτομα
Τ.μ. : 980 m²

Eyridiki
Χωρητικότητα: έως 80 άτομα
Τ.μ. : 110 m²

Electra
Χωρητικότητα: έως 80 άτομα
Τ.μ. : 115 m²

OUR GUESTS

Fantastic hotel

“Great hotel lovely food, excellent entertainment, lovely pools, would definitely return and recommend room was cleaned daily, my daughter loved it and wants to return, plenty of Sunbed’s beautiful beach definitely the best hotel I’ve stayed at.”

Pikkinikk

lindos-princess-wellness-special-offer

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Οικογενειακές Διακοπές

ΔΑΜΟΝΗ

στη Ρόδο

lindos-princess-wellness-accommodation
back to HHOTELS
EN
EL