ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Boutique 5 Hotel & Spa βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή παραθαλάσσια τοποθεσία στο Κιοτάρι της Ρόδου και αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για να διοργανώσετε την επόμενη εταιρική σας εκδήλωση, επαγγελματική συνάντηση ή συνέδριο που θα αφήσει στους συμμετέχοντες τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το Boutique 5 Hotel & Spa βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή παραθαλάσσια τοποθεσία στο Κιοτάρι της Ρόδου και αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για να διοργανώσετε την επόμενη εταιρική σας εκδήλωση, επαγγελματική συνάντηση ή συνέδριο που θα αφήσει στους συμμετέχοντες τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το ξενοδοχείο διαθέτει τον συνεδριακό χώρο “Chorus”, με δυνατότητα φιλοξενίας 120 ατόμων. Είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να ικανοποιεί τα ιδιαίτερα υψηλά κριτήρια που διέπουν κάθε επαγγελματική εκδήλωση, συνέδριο ή πρόγραμμα κινήτρων, με γνώμονα τις απαιτήσεις σας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων. Έτσι έχετε την ευκαιρία να προσφέρετε κίνητρα στους πιστούς πελάτες και την εταιρική ομάδα σας, να ενισχύσετε τις σχέσεις σας και να διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες.

Η έμπειρη ομάδα του Boutique 5 Hotel & Spa παραμένει στη διάθεσή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέροντας εξαιρετική εξυπηρέτηση και ικανοποιώντας κάθε σας ανάγκη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την παροχή ροφημάτων και σνακ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Food & Beverage Manager θα φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες. Επιπλέον, εφόσον ζητηθεί, διατίθεται τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικός εξοπλισμός με επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Η άψογη διοργάνωση της εκδήλωσής σας ολοκληρώνεται με πολυτελή διαμονή, μεσογειακές γαστρονομικές απολαύσεις, εκπληκτικές ετικέτες κρασιών και ένα απαράμιλλο παραθαλάσσιο σκηνικό, όπου οι επαγγελματικές υποχρεώσεις συνδυάζονται άψογα με στιγμές αναψυχής.

Για τη διοργάνωση της εκδήλωσής σας, επικοινωνήστε με την Ομάδα Εκδηλώσεων μέσω email στο events@hhotels.gr ή στο τηλέφωνο 22440-39070.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ

Είτε σχεδιάζετε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, είτε επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση, στο Boutique 5 Hotel & Spa διαθέτουμε μοναδικούς χώρους για κάθε ειδική περίσταση.

Η μεγάλη βεράντα με φόντο το Αιγαίο είναι ένα ειδυλλιακό σημείο απαράμιλλης κομψότητας για να παραθέσετε ένα αξέχαστο γεύμα σε φίλους και συνεργάτες, να διοργανώσετε μια οικογενειακή ή εταιρική συνάντηση. Σε αυτό το υπέροχο σκηνικό μπορούν να φιλοξενηθούν έως 15 άτομα και να απολαύσουν εξαιρετικές γαστριμαργικές επιλογές και αποκλειστική εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας.

Εάν επιθυμείτε να δειπνήσετε σε ένα ζεστό και χαλαρό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, το παραμυθένιο ξύλινο κιόσκι αποτελεί μια ιδιαίτερα ρομαντική επιλογή. Βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία και σας τυλίγει με την οικεία του ατμόσφαιρα, η οποία είναι ιδανική για μια ξεχωριστή πρόταση γάμου ή για να γιορτάσετε τη δική σας ιδιαίτερη στιγμή.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ομάδα Εκδηλώσεων μέσω email στο events@hhotels.gr ή στο τηλέφωνο 22440-39070.

boutique-5-special-offer-honeymoon

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Honeymoon offer

ΕΥΕΞΙΑ

Εκπληκτική εμπειρία spa που ξυπνά τις αισθήσεις

wellness-promo
back to HHOTELS
EN
EL