ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

ΤΕΛΕΙΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ή ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Είτε σχεδιάζετε τον γάμο σας και το ταξίδι του μέλιτος, είτε την επόμενη εταιρική σας εκδήλωση στη Ρόδο, στο Lindos Princess Beach Hotel διαθέτουμε τη γνώση και την εμπειρία για να πραγματοποιήσουμε μοναδικές εκδηλώσεις. Με την άψογη εξυπηρέτηση, τις εξαιρετικές επιλογές για διαμονή, τα πλούσια γεύματα και τις δυνατότητες αναψυχής που προσφέρουμε, εσείς και οι προσκεκλημένοι σας θα απολαύσετε μια εμπειρία που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σας.

Το Lindos Princess Beach Hotel βρίσκεται στη Λάρδο, στη νοτιανατολική πλευρά της Ρόδου, είναι χτισμένο σε ένα εκπληκτικό παραθαλάσσιο σημείο και περιβάλλεται από πανέμορφους κήπους. Το ξενοδοχείο διαθέτει άριστα οργανωμένες αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων και αποτελεί τέλειο μέρος για να συνδυάσετε κάθε επαγγελματική συνάντηση, συνέδριο ή κοινωνική εκδήλωση με δραστηριότητες αναψυχής και σπα που θα μεταμορφώσουν τη διαμονή σας σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα είναι πάντα δίπλα σας για να σας προτείνει τον καλύτερο τρόπο για να διοργανώσετε μια επιτυχημένη επαγγελματική συνάντηση ή συνέδριο. Θα χαρούν επίσης να σας προσφέρουν εμπνευσμένες ιδέες για ένα ρομαντικό γάμο και ταξίδι του μέλιτος στη Ρόδο, ακριβώς όπως τα έχετε φανταστεί. Ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας κι εμείς θα ετοιμάσουμε για εσάς και τους προσκεκλημένους σας μια άψογη εκδήλωση που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Επικοινωνήστε με την Ομάδα Οργάνωσης Εκδηλώσεων στο events@hhotels.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση εκδηλώσεων στη Ρόδο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Το Lindos Princess Beach Hotel αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την επερχόμενη επαγγελματική συνάντηση ή το συνέδριο που επιθυμείτε να διοργανώσετε στο νησί της Ρόδου.

ΓΑΜΟΙ

Κάνουμε πραγματικότητα τον γάμο και το ταξίδι του μέλιτος που ονειρεύεστε.

OUR GUESTS

Just saying wow

“So I’ll not call this one hotel, just say is a village!!! So big so long and so nice village, where you can find everything!!!! So many amazing people working in restaurants, bars, rooms, reception ( after I passed main door i was in shock how nice is the hotel designed from inside, they’re taking really care of making people being in a luxury heaven ) thanks a lot to all!”

esiderok

lindos-princess-wellness-special-offer

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Οικογενειακές Διακοπές

ΔΙΑΜΟΝΗ

στη Ρόδο

lindos-princess-wellness-accommodation
back to HHOTELS
EN
EL