ΓΑΜΟΙ

Περιτριγυρισμένο από το βαθύ γαλάζιο της Μεσογείου, το Lindos Princess Beach Hotel είναι ένας από τους ωραιότερους προορισμούς στη Ρόδο για να φιλοξενήσει τον γάμο σας. Το παραθαλάσσιο φυσικό περιβάλλον γοητεύει, οι επιλογές για εξαιρετικό φαγητό είναι απεριόριστες, ενώ τα δωμάτια και οι σουίτες εξασφαλίζουν την άνεση και την κομψότητα που αναζητάτε.

Είτε ονειρεύεστε έναν ανοιχτό γάμο γεμάτο πολυτέλεια είτε μια λιτή τελετή σε πιο οικεία ατμόσφαιρα, στο Lindos Princess Beach Hotel μπορούμε να δημιουργήσουμε υπέροχες στιγμές για εσάς και τους αγαπημένους σας που θα θυμάστε για μια ζωή. Από την τοποθεσία της τελετής μέχρι τον χώρο που προτιμάτε για τη δεξίωση, η αφοσιωμένη ομάδα μας θα πραγματοποιήσει όλες τις επιθυμίες σας και θα φροντίσει κάθε λεπτομέρεια, ώστε να απολαύσετε αυτή την ιδιαίτερη μέρα στο έπακρο.

Επιλέξτε ένα από τα ειδικά σχεδιασμένα πακέτα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν χώρους για την τελετή και τη δεξίωση, λουλούδια, φωτογράφο, μακιγιάζ, περιποίηση στο spa και πολλά άλλα.

Πακέτα

Casual atmosphere and comfort

• Diamond
• Emerald
• Rubi
• Sapphire
• Honeymoon in Rhodes

Ταξίδι του μέλιτος στη Ρόδο
Μετά τη γαμήλια δεξίωση, μπορείτε να χαλαρώσετε πλήρως και να απολαύσετε ρομαντικές στιγμές και απόλυτη ξεκούραση σ’ ένα ταξίδι του μέλιτος που θα σας ανανεώσει. Αφεθείτε στο αναζωογονητικό περιβάλλον του Lindos Princess Beach Hotel, αξιοποιήστε τις εκπληκτικές παροχές και υπηρεσίες που προσφέρονται, φροντίστε τον εαυτό σας με ευεργετικές θεραπείες στο Spa, δειπνήστε στην ευχάριστη ατμόσφαιρα των A La Carte εστιατορίων και απολαύστε τις μικρές εκπλήξεις που θα ετοιμάσουμε για εσάς στο δωμάτιό σας. Ζήστε την κάθε στιγμή κι εμείς θα εξασφαλίσουμε το γαμήλιο ταξίδι σας να είναι η ιδανική αρχή της νέας σας διαδρομής.

OUR GUESTS

Wedding

“We have just returned from our 2 week holiday here where we got married. It was absolutely perfect in every way. The staff were amazing and made the whole process so simple, easy and stress free. A very special thanks to Panajota and Natalie for all your hard work.
Thank you Lindos Princess for the perfect wedding!”

Emily M

lindos-princess-wellness-special-offer

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Οικογενειακές Διακοπές

ΔΙΑΜΟΝΗ

στη Ρόδο

lindos-princess-wellness-accommodation
back to HHOTELS
EN
EL