ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ένας ιδανικός προορισμός για επιτυχημένες εκδηλώσεις στη Ρόδο

Ένα ονειρεμένο ταξίδι του μέλιτος, ένας γάμος σε οικεία ατμόσφαιρα, εταιρικές συναντήσεις και συνέδρια, ή ένα πάρτι με τα δικά σας πρόσωπα – στο Mayia Exclusive Resort & Spa φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια για ένα αποτέλεσμα που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Το Mayia Exclusive Resort & Spa αποτελεί ιδανικό προορισμό για επιτυχημένες εκδηλώσεις στη Ρόδο. Βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία έκτασης 62 στρεμμάτων και υποδέχεται τους επισκέπτες σε ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις, με πανοραμική θέα 180o προς τα γαλανά νερά του Αιγαίου, όπου μπορούν να χαλαρώσουν, να ανανεωθούν και να συνδυάσουν επαγγελματικές υποχρεώσεις και αναψυχή μέσα από μοναδικά προγράμματα κινήτρων.

Με εξαιρετικές προτάσεις για φαγητό, πολυτελή διαμονή σε άνετα δωμάτια και σουίτες, προσωπική εξυπηρέτηση και μοντέρνες συνεδριακές εγκαταστάσεις, το Mayia Exclusive Resort & Spa θα ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε επισκέπτη.

Η έμπειρη ομάδα του Mayia Exclusive Resort & Spa θα διοργανώσει μια ολοκληρωμένη εκδήλωση για εσάς, ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί. Μοιραστείτε μαζί μας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και θα σας προτείνουμε ιδέες και τις κατάλληλες λύσεις. Η ομάδα μας θα αναλάβει κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσής σας με επαγγελματισμό, είτε πρόκειται για γάμο, δεξίωση, πάρτι ή εταιρική εκδήλωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη εκδήλωσή σας στη Ρόδο!

Μήνας του Μέλιτος

Τα νεόνυμφα ζευγάρια που αναζητούν ένα περιβάλλον γεμάτο άνεση και οικειότητα για να απολαύσουν τον μήνα του μέλιτος, στο Mayia Exclusive Resort & Spa θα ανακαλύψουν μια μεγάλη ποικιλία πολυτελών παροχών και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αποκλειστικά για ενήλικες και ζευγάρια.

Ειδικές Περιστάσεις

Η διακριτική πολυτέλεια, η προσεγμένη ατμόσφαιρα που αποπνέει ηρεμία και η προσωπική εξυπηρέτηση καθιστούν το Mayia Exclusive Resort & Spa ένα από τα ιδανικά resorts για τη φιλοξενία γάμων, και ειδικών περιστάσεων που ολοκληρώνονται με ένα ρομαντικό δείπνο, μια κομψή δεξίωση ή ένα συναρπαστικό πάρτι.

Συνέδρια & Εκδηλώσεις

Η Ρόδος αποτελεί εξαιρετικό προορισμό για ταξίδια κινήτρων και το Mayia Exclusive Resort & Spa διαθέτει το ιδανικό περιβάλλον για επιτυχημένες εταιρικές εκδηλώσεις, επαγγελματικές συναντήσεις και συνέδρια.

RESTAURANTS-BARS-MAYIA-PROMO

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & BAR

Υψηλή Γαστρονομία & Ποιοτικές Επιλογές

ΔΩΜΑΤΙΑ & ΣΟΥΙΤΕΣ

Πολυτελής Διαμονή & Χαλάρωση

ACCOMMODATION-MAYIA-PROMO
EN
EL