ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ

Η Ρόδος αποτελεί εξαιρετικό προορισμό για ταξίδια κινήτρων και το Mayia Exclusive Resort & Spa διαθέτει το ιδανικό περιβάλλον για επιτυχημένες εταιρικές εκδηλώσεις, επαγγελματικές συναντήσεις και συνέδρια.

Το Mayia Exclusive Resort & Spa προσφέρει μια ευχάριστη αλλαγή από τους τυπικούς προορισμούς συνεδρίων και επαγγελματικών συναντήσεων. Η επιτυχία των εκδηλώσεων που διοργανώνουμε οφείλεται σε έναν μοναδικό συνδυασμό πολυτελούς διαμονής, υψηλής ποιότητας γεύσεων, και προηγμένων συνεδριακών εγκαταστάσεων, με απολαυστικές δραστηριότητες και παροχές αναψυχής, υπέροχο φυσικό περιβάλλον και προσωπική εξυπηρέτηση.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ & ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Είτε σχεδιάζετε ένα συνέδριο είτε μια επαγγελματική συνάντηση, βρίσκονται στη διάθεσή σας ευρύχωρες και άρτια εξοπλισμένες αίθουσες με χωρητικότητα 200 ατόμων, στις οποίες μπορεί να γίνει η απαραίτητη διαρρύθμιση ώστε οι χώροι να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας. Παρέχεται επίσης οπτικοακουστικόs εξοπλισμός κατόπιν αιτήματος.

Ο Υπεύθυνος Τροφίμων & Ποτών μπορεί να σας προτείνει γευστικές επιλογές για τα διαλείμματα του συνεδρίου ή της επαγγελματικής συνάντησης και να αναλάβει όλες τις λεπτομέρειες.

Συνεδριακές εγκαταστάσεις
• Αίθουσα συναντήσεων A: 287m2
• Αίθουσα συναντήσεων B: 75m2 (δυνατότητα διαμόρφωσης του χώρου σε δύο • αίθουσες: 25m2 και 40m2)
• Αίθουσα συναντήσεων C: 35m2

RESTAURANTS-BARS-MAYIA-PROMO

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & BAR

Υψηλή Γαστρονομία & Ποιοτικές Επιλογές

ΔΩΜΑΤΙΑ & ΣΟΥΙΤΕΣ

Πολυτελής Διαμονή & Χαλάρωση

ACCOMMODATION-MAYIA-PROMO
EN
EL